Mobile marketing

BOOST
AANWEZIGHEID

Kies C10Media als jouw partner in mobiele marketing en geef jouw mobiele aanwezigheid een boost. Wij begrijpen het belang van het bereiken van jouw doelgroep op mobiele apparaten en hebben bewezen strategieën om dit te realiseren.

Ons ervaren team van mobile marketing experts staat klaar om jouw merk te onderscheiden en klanten aan te zetten tot actie met boeiende mobiele ervaringen. Of het nu gaat om responsief webdesign, locatie gebaseerde marketing of andere mobiele oplossingen, wij hebben de expertise om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen op het mobiele platform.

Gratis advies gesprek

OPTIMALISEER
CAMPAGNES

Met C10Media als jouw partner in mobile marketing ben je verzekerd van geoptimaliseerde campagnes voor maximaal succes op mobiele apparaten. Onze diepgaande kennis van mobiel gebruikersgedrag en geavanceerde tools stellen ons in staat om jouw campagnes perfect af te stemmen op de mobiele wereld.

Wij ontwikkelen mobielvriendelijke advertenties die de aandacht trekken, implementeren in-app advertising om jouw doelgroep te bereiken waar ze zich bevinden, en optimaliseren de gebruikerservaring op mobiele apparaten. Met C10Media aan jouw zijde bereik je ongekende successen en maak je een blijvende impact op het mobiele platform.

Gratis advies gesprek

MOBIELE MARKT

Met C10Media als jouw partner zet je jouw merk in de schijnwerpers en verover je de mobiele markt. Onze geavanceerde strategieën en resultaatgerichte aanpak zorgen ervoor dat jouw merk opvalt in de mobiele zoekresultaten en een blijvende indruk maakt op jouw doelgroep.

Wij creëren boeiende mobiele advertentiecampagnes die de aandacht trekken, optimaliseren biedingen om maximale resultaten te behalen, en maken gebruik van gepersonaliseerde push-notificaties om jouw merk direct onder de aandacht te brengen. Ons team van mobile marketing experts staat klaar om jou te begeleiden naar succes in de mobiele marketingwereld.

Kies voor C10Media en laat jouw merk schitteren in de mobiele wereld van vandaag. Samen domineren we de mobiele markt en bereiken we jouw doelgroep op hun favoriete apparaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw merk te laten stralen in de mobiele wereld.

BEREIK DOELGROEP

C10Media is dé specialist in mobile marketing die jou helpt om jouw doelgroep effectief te bereiken via mobiele advertenties. Met onze diepgaande expertise in mobile advertising en geavanceerde targetingmogelijkheden zorgen we ervoor dat jouw advertenties de juiste mensen op het juiste moment bereiken.

Wij ontwikkelen overtuigende mobiele advertentieformats die de aandacht trekken en optimaliseren biedingen om maximale resultaten te behalen. Daarnaast monitoren we voortdurend de prestaties van jouw campagnes en passen we ze aan waar nodig.

Met C10Media als jouw betrouwbare partner in mobile marketing vergroot je het bereik en de impact van jouw mobiele advertenties. Bereik jouw doelgroep effectief en maak gebruik van de kracht van mobiele marketing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw mobiele marketingdoelen te bereiken.

MEETBAAR SUCCES

C10Media is jouw betrouwbare partner in mobile marketing die jou helpt om meetbaar succes te behalen. Met behulp van geavanceerde analytics en diepgaande data-analyse meten we de prestaties van jouw mobiele marketingcampagnes.

Wij analyseren gebruikersgedrag, conversies en andere relevante KPI’s om jouw strategie voortdurend te optimaliseren en maximale resultaten te behalen. Door gebruik te maken van de kracht van data helpen we jouw mobiele marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Wij analyseren gebruikersgedrag, conversies en andere relevante KPI’s om jouw strategie voortdurend te optimaliseren en maximale resultaten te behalen. Door gebruik te maken van de kracht van data helpen we jouw mobiele marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Gratis advies gesprek

INSPIRATIE
IMPACT
RESULTAAT

LARGE FORMAT

Billboards zorgen voor herhaalde blootstelling van uw zakelijke boodschap en bereiken dit effectiever dan elk ander marketingkanaal.

SLIM GEPLAND

Bouw aan uw merk met de strategische partner die gespecialiseerd is in uw branche en beschikt over de nodige expertise en ervaring.

MERK OPBOUWEN

De strategische processen van een bedrijf bepalen de verwachtingen en dragen bij aan het succes in de betreffende branche.

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

C10 Media is een full service mediabureau gespecialiseerd in het verzorgen van reclamecampagnes van creatie tot daadwerkelijke uitvoer.

C10 Media biedt in het medialandschap alles aan, zowel in offline en online mediatypen zoals (digital) out of home(buitenreclame), radio, televisie, mobile marketing, bioscoopreclame, dit vanuit een strategisch media advies.

 

Crossmediaal advies zorgt ervoor dat uw reclameboodschap in synergie via verschillende media kanalen bij uit doelgroep terechtkomt op het juiste moment.

 

C10 Media is gevestigd in Rotterdam.

 

We brengen uw case met zorg onder de aandacht om u van optimaal advies te voorzien en adviseren u tegen de meest gunstige voorwaarden.

 
 

Maak nu een afspraak

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.