Reclame inkopen op stations

BREED PUBLIEK

Uw advertenties in de schijnwerpers zetten? Ontdek de kracht van reclame in stations en metro’s! Breng uw marketingboodschap over op een breed publiek dat dagelijks door drukke knooppunten reist. Creëer aantrekkelijke ontwerpen en geef een boost aan uw naamsbekendheid in de grootste steden van Nederland.

Gratis advies gesprek

WORD GEZIEN

Val op met uw campagnes en bereik een groot aantal reizigers in en nabij stations en metro’s! Deze drukke knooppunten trekken iedere dag opnieuw veel mensen aan, waardoor uw advertenties gegarandeerd impact maken! Van billboards langs perrons, tot digitale schermen in de stationshallen. C10Media creëert de meest creatieve ontwerpen voor uiteenlopende advertentievormen.

Gratis advies gesprek

INSPIRATIE
IMPACT
RESULTAAT

VERGROOT BEREIK

Laat uw merk stralen en bereik een breed en mobiel publiek met uw advertenties! Rondom trein- en metrostations zijn mensen constant in beweging, waardoor dit ideale locaties zijn om uw merk zichtbaarheid te geven. Verdiep u in een krachtige marketingboodschap, creëer een opvallend design en kies de locatie die het beste bij uw merk aansluit. Zo maakt u gegarandeerd een blijvende impact!

Gratis advies gesprek

MAXIMAAL BEREIK  

IMPACTVOLLE COMMUNICATIE

Ontdek de kracht van effectieve communicatie en vergroot uw merkbekendheid met C10 Media, het full service mediabureau in Rotterdam.

0k

Billboards

0mln

Mensen bereikt

0%

Tevredenheid

DYNAMISCH

Maak een onvergetelijke indruk bij een groot aantal reizigers met opvallende campagnes! Plekken zoals trein- en metrostations zijn dynamisch en drukbezochte locaties waar mensen voortdurend onderweg zijn. Onderscheidt uw merk van de concurrentie en kies voor treinreclame in één van de grootste steden van Nederland.

DIGITALE STRATEGIE

Vergoot de zichtbaarheid van uw merk met reclame op NS stations! Bij C10Media begrijpen we dat effectieve reclame bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Als specialist in het inkopen van reclame op stations buigen we ons graag over uw marketingboodschap en creëren zo een fantastisch ontwerp dat hier perfect op aansluit. Ervaar de impact van een effectieve digitale strategie.

De naamsbekendheid van uw merk op korte termijn vergroten? Laat uw campagnes stralen langs de meest drukbezochte trein- en metrostations! De specialisten van C10Media helpen u graag met het design van uw buitenreclame. Zo valt u gegarandeerd op tussen het ruime aanbod advertenties. Benieuwd of reclame op stations iets voor uw merk is? Ontdek al onze mogelijkheden! U kunt ons eenvoudig en snel op werkdagen bereiken. Onze specialisten helpen u graag verder.

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

C10 Media is een full service mediabureau gespecialiseerd in het verzorgen van reclamecampagnes van creatie tot daadwerkelijke uitvoer.

C10 Media biedt in het medialandschap alles aan, zowel in offline en online mediatypen zoals (digital) out of home(buitenreclame), radio, televisie, mobile marketing, bioscoopreclame, dit vanuit een strategisch media advies.

 

Crossmediaal advies zorgt ervoor dat uw reclameboodschap in synergie via verschillende media kanalen bij uit doelgroep terechtkomt op het juiste moment.

 

C10 Media is gevestigd in Rotterdam.

 

We brengen uw case met zorg onder de aandacht om u van optimaal advies te voorzien en adviseren u tegen de meest gunstige voorwaarden.

 
 

Maak nu een afspraak

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OUTDOOR ADVERTISING,
BRENG UW MERK
TOT LEVEN