Over ons

GROEIEN

C10Media is een vertrouwd full service mediabureau met uitgebreide expertise in het medialandschap. Onze mediaspecialisten zijn gespecialiseerd in het creëren van succesvolle samenwerkingen tussen media, reclame en online kanalen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Met onze focus op mediastrategie, planning, inkoop en optimalisatie bieden wij op maat gemaakte oplossingen die de beste resultaten opleveren. Door nauw samen te werken met nationale en internationale exploitanten en gerenommeerde drukkers, kunnen wij uw communicatie naar de doelgroep optimaliseren en uw succes vergroten. Kies voor C10Media en profiteer van onze expertise in het maximaliseren van uw mediaprestaties.

Gratis advies gesprek

OPLOSSINGEN

C10 Media onderscheidt zich door onze creatieve mindset en expertise in media-inkoop. Ons ervaren team combineert strategie en creativiteit om uw communicatiemiddelen effectief in te zetten. Met diepgaande kennis van het medialandschap en sterke relaties met exploitanten en drukkers, garanderen wij de laagste tarieven en optimaliseren wij uw mediaplan.

Of u nu een startende onderneming bent of een (middel)grote adverteerder, wij zorgen ervoor dat uw boodschap gericht bij uw doelgroep terechtkomt. Kies voor C10 Media en profiteer van onze expertise in het maximaliseren van uw mediaprestaties.

Gratis advies gesprek

INSPIRATIE
IMPACT
RESULTAAT

MERKIMPACT

Wil je de impact van jouw merk maximaliseren? Onze maatwerk campagnes zijn speciaal ontworpen om jouw merk in de schijnwerpers te zetten en een blijvende indruk achter te laten. We werken nauw met je samen om jouw merkwaarden, doelstellingen en unieke kenmerken te begrijpen, zodat we strategieën kunnen ontwikkelen die jouw merkverhaal effectief communiceren.

Of het nu gaat om krachtige storytelling, visueel aantrekkelijke content of social media campagnes, wij zorgen ervoor dat jouw merk de gewenste impact heeft en blijft hangen bij jouw doelgroep. Maximaliseer de impact van jouw merk met onze maatwerk campagnes en maak een blijvende indruk die jouw merk onderscheidt.

Gratis advies gesprek
0+

Merken geadverteerd

0k

Billboards geplaatst

0+

Campagnes voltooid

0%

Tevredenheid

SUCCES

Bij C10 Media geloven we in maatwerkcommunicatie die resultaten oplevert. Van idee tot concept op maat, bieden wij oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Met onze samenwerking met nationale en internationale exploitanten en gerenommeerde drukkers, kunnen we uw communicatiekracht vergroten, ongeacht de omvang van uw bedrijf.

Onze expertise in mediastrategie, planning, inkoop en optimalisatie stelt ons in staat om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren en uw boodschap effectief over te brengen. We analyseren uw doelgroep en selecteren de meest geschikte mediakanalen om uw boodschap te verspreiden. Daarnaast optimaliseren we voortdurend uw mediaplan om maximale impact en rendement op uw investering te garanderen.

Kies voor C10 Media en laat ons u helpen uw communicatie naar een hoger niveau te tillen. Samen realiseren we succesvolle communicatiestrategieën die uw bedrijf laten groeien en uw doelgroep bereiken.

TOEWIJDING

C10 Media staat klaar om u te helpen uw doelgroep effectief te bereiken. Onze full service dienstverlening omvat mediastrategie, planning, inkoop en optimalisatie van alle mediatypen. Met onze unieke kijk op media kunnen wij de laagste tarieven bieden en uw mediaplan optimaal invullen.

Of u nu een startende onderneming bent of een (middel)grote adverteerder, wij zorgen ervoor dat u gericht kunt communiceren met uw doelgroep, dankzij onze samenwerking met nationale en internationale exploitanten en gerenommeerde drukkers. We analyseren uw doelgroep, bepalen de juiste mediamix en zorgen voor een effectieve plaatsing van uw boodschap.

Met C10 Media aan uw zijde bent u verzekerd van een succesvolle communicatiestrategie die uw bedrijf helpt groeien en uw doelgroep bereikt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw communicatiedoelen.

OUTDOOR ADVERTISING,
BRENG UW MERK
TOT LEVEN

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

C10 Media is een full service mediabureau gespecialiseerd in het verzorgen van reclamecampagnes van creatie tot daadwerkelijke uitvoer.

C10 Media biedt in het medialandschap alles aan, zowel in offline en online mediatypen zoals (digital) out of home(buitenreclame), radio, televisie, mobile marketing, bioscoopreclame, dit vanuit een strategisch media advies.

 

Crossmediaal advies zorgt ervoor dat uw reclameboodschap in synergie via verschillende media kanalen bij uit doelgroep terechtkomt op het juiste moment.

 

C10 Media is gevestigd in Rotterdam.

 

We brengen uw case met zorg onder de aandacht om u van optimaal advies te voorzien en adviseren u tegen de meest gunstige voorwaarden.

 
 

Maak nu een afspraak

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.