REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

 • Vivre Productions
  Robert Boeve

  “C10 is al jarenlang onze trouwe ( enthousiaste ) partner als het gaat om buitenreclame. Met hun expertise in de diversiteit aan oplossingen die het media landschap biedt maken wij hier met succes gebruik van. We hopen dit uiteraard nog jaren voort te kunnen zetten.”

 • Dalespa
  Daniël Spaans

  “Wij besteden nu al enige tijd onze offline aanvragen uit aan C10 Media. Bij C10 Media hebben ze al het kennis om campagnes van idee tot uitvoering optimaal, efficiënt en effectief uit te voeren. De communicatie met Nuri verloopt soepel. Zeker een aanrader om C10 in te zetten voor al uw offline campagnes.”

 • Droomvlucht Slaapcomfort
  Martijn Robbemond

  “C10 verdient een 10 !We zijn erg tevreden over onze samenwerking met C10 Media. C10 verzorgt nu al een aantal jaar met succes onze busreclames en hier zijn we erg blij mee. Er wordt goed mee gedacht en de manier waarop er overlegd wordt is zeer ontspannen. Al met al een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een eerlijk media advies.”

 • Aspire Brands
  Cristina Gimenez Martinez

  “Working with C10 was a game-changer for our tram campaign in Rotterdam. The team not only secured the best deal for us but also brought a fresh perspective to our campaign, encouraging us to think outside of the box. From conceptualization to execution, they handled every detail seamlessly, making the entire experience incredibly smooth. I highly recommend C10 for their outstanding service and innovative solutions.”

 • Foot Locker
  Iris Mak

  “Professional, flexible, and friendly at the same time, thanks for great work C10 Media!”

 • Mandy Gelderblom
  Mandy Gelderblom

  “Ik werk al jaren met C10 Media voor het positioneren van mijn huidtherapie praktijk. Er wordt creatief meegedacht aan oplossingen om meer zichtbaarheid te creëren en dit tegen gunstige tarieven.”

 • Clan de Banlieue
  Suelly Mendes

  “C10 media is een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtig platform om hun boodschap te verspreiden. Het klantcontact is ook uitstekend en de service die ze bieden, is buitengewoon professioneel!”

 • Excellent Academy
  Yasin Yildirim

  “De communicatie met C10Media.nl was uitstekend. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en behoeften en zorgden ervoor dat ik op de hoogte werd gehouden gedurende het hele proces. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op mijn vragen en verzoeken. Dit soort betrokkenheid is zeldzaam en ik waardeer het enorm.”

Sandra Margarint
Sandra Margarint
2024-03-24
Bij C10 media kun je terecht voor alle reclame uitingen zowel nationaal als internationaal. Gespecialiseerd in online en offline reclame. Zeer professioneel en servicegericht bedrijf. Een betrouwbare partner.
Oncraft
Oncraft
2024-02-21
Oncraft's partnership met C10 is een match made in heaven! Met hun jarenlange expertise in webshops en websites versterken ze ons aanbod. Dankzij de naadloze samenwerking en betrouwbare support van C10, leveren we topkwaliteit en innovatie. Trots op onze samenwerking!
Janneke van de Velde
Janneke van de Velde
2023-12-30
Wij besteden al enige tijd onze media oplossingen uit aan C10 Media. Bij C10 Media wordt heel creatief en kundig meegedacht aan onze bedrijfsdoelstelling en onze behoeften. Voorlopig zullen wij ook onze samenwerking in 2024 met veel plezier voortzetten.
Huidtherapie Gelderblom
Huidtherapie Gelderblom
2023-12-04
Persoonlijk advies. Komt zelf ook met goede ideeën. Betrouwbaar. Hoge kwaliteit.
Nicole Den Boef
Nicole Den Boef
2023-12-04
Bij C10 media staat ‘samen’ centraal de kracht van een sterke communicatie en creatief denken zorgt voor een maximaal bereik!!
Melissa Heijnemans
Melissa Heijnemans
2023-12-04
Goede service, ze dragen zorg voor de complete campagne en hebben een persoonlijke manier van werken!
Yasin Yildirim
Yasin Yildirim
2023-12-04
De communicatie met C10Media.nl was uitstekend. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en behoeften en zorgden ervoor dat ik op de hoogte werd gehouden gedurende het hele proces. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op mijn vragen en verzoeken. Dit soort betrokkenheid is zeldzaam en ik waardeer het enorm.
Cristina Gimenez Martinez
Cristina Gimenez Martinez
2023-11-27
Working with C10 was a game-changer for our tram campaign in Rotterdam. The team not only secured the best deal for us but also brought a fresh perspective to our campaign, encouraging us to think outside of the box. I highly recommend C10 for their outstanding service and innovative solutions.