Studenten marketing

INSPIREREN

Direct een grote groep studenten aanspreken? Laat u inspireren en ontdek onze speciaal ontworpen reclamecampagnes! Of u nu advertenties aanbiedt waarin u nieuwe studiekansen, spannende evenementen voor studenten of onwijs waardevolle studietips promoot.

Bij C10Media verdiepen we ons graag in uw boodschap. Zelf student en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek fantastische nieuwe kansen die jouw studententijd naar een volgend level brengen!

Gratis advies gesprek

EFFECTIEF

Bereik studenten op de campus en maak in druk met op maat gemaakte reclameoplossingen! Van studie gerelateerde producten, tot de promotie van verschillende studentenactiviteiten. Creëer studentenreclame die aansluit op uw wensen.

Kies voor een opvallend design en laat uw marketingboodschap op een krachtige wijze terugkomen. Zo behaalt uw reclamecampagne voor studenten geweldige resultaten.

Gratis advies gesprek

INSPIRATIE
IMPACT
RESULTAAT

INNOVATIEF

Creëer een voorkeurspositie en laat uw merk schitteren. Met de meest effectieve studentenreclame valt uw merk op én maakt uw marketingboodschap gegarandeerd impact. Bij C10Media bieden we de juiste reclameoplossingen voor uw doelgroep!

Met creatieve campagnes, gerichte targeting en innovatieve marketingstrategieën zorgen wij ervoor dat uw merk een begrip wordt onder studenten.

Bouw een sterke aanwezigheid op onder studenten, vergroot jouw populariteit en geniet van groeiend succes met onze effectieve studentenreclame. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

Gratis advies gesprek

MAXIMAAL BEREIK  

IMPACTVOLLE COMMUNICATIE

Ontdek de kracht van effectieve communicatie en vergroot uw merkbekendheid met C10 Media, het full service mediabureau in Rotterdam.

0k

Billboards

0mln

Mensen bereikt

0%

Tevredenheid

OPVALLEN

Bouw een sterke aanwezigheid op onder studenten, vergroot uw populariteit en geniet van groeiend succes met de effectieve studentenreclame van C10Media! Met onze opvallende advertenties trekt u niet alleen direct de aandacht van studenten, maar maakt u ook een blijvende indruk. Met de jarenlange ervaring van onze specialisten weten we hoe divers en dynamisch deze doelgroep is. Dát maakt ons een expert op het gebied van studentenreclame.

INDRUK

Met strategische targeting, boeiende inhoud en aantrekkelijke ontwerpen helpen we u om uw merk te positioneren als dé keuze voor studenten. Zet uw budget en wensen op een rij en ontdek de kracht van studentenreclame!

Studentenreclame inkopen bij C10 Media

Maak uw campagnes zichtbaar bij studenten in de meest drukke steden van Nederland! Het team van C10Media verdiept zich graag in uw doelstellingen én helpt u om het maximale rendement uit studentenreclame te halen. Zo ontwerpen we impactvolle advertenties en bieden we zichtbaarheid op verschillende plekken aan, zoals in universiteitskranten, sponsoring van studentenevenementen, het verspreiden van flyers op de campus en nog veel meer. Benieuwd wat studentenreclame voor u kan opleveren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw boodschap effectief over te brengen naar de studentengemeenschap.

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

C10 Media is een full service mediabureau gespecialiseerd in het verzorgen van reclamecampagnes van creatie tot daadwerkelijke uitvoer.

C10 Media biedt in het medialandschap alles aan, zowel in offline en online mediatypen zoals (digital) out of home(buitenreclame), radio, televisie, mobile marketing, bioscoopreclame, dit vanuit een strategisch media advies.

 

Crossmediaal advies zorgt ervoor dat uw reclameboodschap in synergie via verschillende media kanalen bij uit doelgroep terechtkomt op het juiste moment.

 

C10 Media is gevestigd in Rotterdam.

 

We brengen uw case met zorg onder de aandacht om u van optimaal advies te voorzien en adviseren u tegen de meest gunstige voorwaarden.

 
 

Maak nu een afspraak

contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OUTDOOR ADVERTISING,
BRENG UW MERK
TOT LEVEN