Vacature freelance accountmanager

Nuri
april 29, 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe of andere job en wil je lekker aan de slag met een nieuwe uitdaging? Heb jij een commerciële inslag en ben jij gedreven om te scoren? Is adviseren én verkopen jouw ding?
C10 Media zoekt een ambitieuze Verkoper / Accountmanager B2B die ons salesteam ondersteunt in de breedste zin van het woord.

Wij zijn een nieuw, maar bovenal ambitieus, bedrijf in Rotterdam met als potentie om als start-up één van de snelst groeiende bedrijven te worden in Nederland. Binnen C10 Media heerst een open, gezellige sfeer waar veel mogelijk is, zolang je hart voor de zaak hebt. Als het exclusieve mediabureau van City Tab sturen we jou op pad om de uitgebreide en innovatieve advertentiemogelijkheden van dit product bij onze bestaande én nieuwe klanten onder de aandacht te brengen.

De City Tab is een interactief communicatie platvorm waarbij in het kader van ‘Gastvrij Rotterdam’ de toerist, zakenman/vrouw of ieder ander die de taxi als vervoersmiddel gebruikt, voorzien wordt van nuttige informatie over de stad Rotterdam.

City Tab is een 10.1 inch scherm en wordt geïnstalleerd aan de rechter achterzijde van de voorste passagiersstoel, op ooghoogte van de taxigebruiker. Dit geeft de passagier direct bij binnenkomst van de taxi een positieve verrassing.

Als freelance accountmanager ben je verantwoordelijk voor zowel de acquisitie van nieuwe klanten, als voor het relatiebeheer en de klanttevredenheid van bestaande klanten. Je gesprekspartners zijn hoofdzakelijk directieleden van ondernemingen in het MKB. Met een commerciële instelling en houding weet jij mensen van jouw mening te overtuigen. Je beschikt over een grote commerciële affiniteit gecombineerd met nieuwe technologieën. Dat je een harde werker en doorzetter bent is vanzelfsprekend.

Bedrijfsprofiel
Werken doe je vaak niet zomaar, er moet ook iets tegenover staan! Gelukkig zijn we hier bij City Tab van bewust en doen wij onze uiterste best om het jou ook naar je zin te maken! Je komt te werken in de informele en prettige werkomgeving die kenmerkend is voor C10 Media.

Er zijn veel redenen om bij C10 Media aan de slag te gaan
Deze vacature Freelance Accountmanager B2B Sales biedt (o.a.):

Leuke zelfstandige klus met veel vrijheid, natuurlijk mag je meedenken in het marketing en verkoopproces;
Zelf te bepalen aantal uren per week (minimaal 32 uur per week);
Verkoop van een mooi en resultaatgericht product voor het MKB;
Uitstekende verdiensten;
Exclusiviteit qua werkgebied;
Uitstekende verdienste, hoe meer je omzet, des te hoger jouw inkomsten;
Je hebt op een gegeven moment een basis provisie die steeds oploopt bij aansluiten van nieuwe klanten.
Taken en verantwoordelijkheden

Telefonisch bezoekafspraken maken, hiervoor hebben we een belscript ontwikkeld wat zorgt voor 2 afspraken per 10 telefoontjes;
Klanten inhoudelijk adviseren over alle advertentiemogelijkheden en kansen. Vanuit dit advies een passende aanbieding verzorgen en de klant begeleiden in het beslissingstraject;
Proactief aangaan van relaties met nieuwe klanten;
Zelfstandig onderhouden en uitbreiden van langdurige relaties met bestaande klanten;
Verantwoordelijk voor de klanttevredenheid;
Bewerkstelligen van groei en omzetdoelstellingen, o.a. door het genereren van leads;
Bedenken en uitvoeren van verbeteringen in ons sales proces.
Functie-eisen
De ideale freelance Accountmanager B2B voor deze vacature brengt mee:

Aantonende verkoopervaring;
Overtuigingskracht om de waarde van het product over te brengen bij drukke ondernemers;
Zelfstandige houding: Je bent commercieel sterk, enthousiast, representatief, planmatig en hebt doorzettingsvermogen;
Zeer representatief / communicatief sterk en is overtuigend;
In het bezit van een auto, telefoon om mee te starten;
Goed ingevoerd in de Rotterdamse ondernemerswereld- en mentaliteit.
Reageren?
Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV met een korte motivatie per e-mail naar: info@citytab.nl. Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Nuri Cetin, telefoonnummer: 06-42484234

Check voor meer info: www.c10media.nl of mail vrijblijvend naar; info@c10media.nl